Stucadoorsbedrijf TD
M. 06 44 555 403
E. info@stucadoorsbedrijftd.nl

Het Stucadoorsbedrijf is ook werkzaam in Lelystad

Één van de samenwerkende bedrijven is gevestigd in Lelystad, DS Stucadoors. Zo komt het dus ook regelmatig voor dat Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen zijn diensten verleend in Lelystad. Hier wordt vaak de nieuwbouw gestuct, maar ook voor renovatie draaid Stucadoorsbedrijf zijn hand niet om.

Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is vanaf 1 januari 2008 een groot succes. Vele particulieren, maar ook aannemers en andere stucadoorsbedrijven maken gebruik in de omgeving van Lelystad van de diensten van Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen.

Na het behalen van mijn timmerdiploma, stucadoorsdiploma en enige jaren werkervaring is de knoop makkelijk doorgehakt en is Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen in Huizen een feit. Het werken in de bouw is heerlijk en het genot om mensen blij te maken met de kwaliteit die Thijs Dercksen levert is genieten.

Het stucadoorsvak is niet iets wat je kiest. Stukadoren dat heb je in je. Het werken met verschillende materialen, het werken met de verhardingstijden van de materialen, alles schoon en netjes achterlaten, werken naar de smaak van de klant, alles telt mee voor een goed eindresultaat. Is het eindresultaat goed dan zijn de klant en Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen tevreden.

Via een mail of telefoontje kunt u een afspraak maken zodat ik vrijblijvend een keer langs in Lelystad kom om alles op papier te zetten. Ook voor vragen of tips kunt u mij bereiken. Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is gevestigd aan de E. Ludenstraat 40 te Huizen

Stucadoorsbedrijf TD onder andere werkzaam in

Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is werkzaam in de omgeving van: Amsterdam, Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Lelystad, Laren, Naarden en Utrecht. Maar ook daar buiten voert Stucadoorsbedrijf TD veel verschillende stucadoorsklussen uit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u advies of gebruiken maken van één van onze diensten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact (Mob. 06 44 555 403) met Stucadoorsbedrijf TD op.

Recente stukadoor projecten
Voor en na stucwerk project foto's
stucwerk in acht stappen

Onze klanten over Stucadoorsbedrijf TD

 
Project: Bovenverdieping stucen in Naarden 
Referentie: fam. van Kooij
Datum: 08-09-2014
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Via een vriend van ons kwamen wij in het najaar van 2009 in aanraking met stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen. Hij liet ons zien wat jij bij hen in huis had gedaan en had veel lovende woorden. Snel, mooi werk en huis weer netjes bij het weggaan. Vandaar dat ik jou direct heb gebeld voor werk aan onze eerste verdieping, die we fasegewijs gingen verbouwen. Een paar dagen later kwam je in de ochtend voor een prijsopgave, ontvingen de offerte twee dagen later en we maakten een afspraak voor de eerste kamer. Zag er super uit en lovende woorden van mijn vader die op de dag aanwezig was, en reken maar dat hij kritisch is. Een aantal maanden later de 2e kamer, idem dito. Zag er weer prima uit. De volgende fase was de badkamer en de overloop/inloopkast. Wat een problemen met de levertijd van de tegels, de kranen etc. We kwamen niet uit met de planning. Geen nood, jij kwam “gewoon” tussendoor en deed het in plaats van in 1 keer in 3en, zodat wij verder konden. Eerst voorbehandelen, dag later overloop stuken en een week later de badkamer. Het resultaat is geweldig geworden! Wij zijn heel blij met jou, jouw werk en je service. Voor een volgende keer kloppen we zeker weer bij jou aan! "
 

Contactgegevens

Eemnesserweg 31
1271 LS Huizen
06 44 555 403
06 44 555 403
info@stucadoorsbedrijftd.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvraag