Stucadoorsbedrijf TD
M. 06 44 555 403
E. info@stucadoorsbedrijftd.nl

Het Stucadoorsbedrijf is ook werkzaam in Amsterdam

Amsterdam staat bekend om de verzakte huizen. Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen maakt met alle liefde deze schuine/ kromme wanden recht. De wanden in Amsterdam staan vaak zo erg uit het waterpas dat dit onmogelijk waterpas te krijgen is. In overleg wordt altijd de beste oplossing gekozen.

Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is vanaf 1 januari 2008 een groot succes. Vele particulieren, maar ook aannemers en andere stucadoorsbedrijven maken gebruik in de omgeving van Amsterdam van de diensten van Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen.

Na het behalen van mijn timmerdiploma, stucadoorsdiploma en enige jaren werkervaring is de knoop makkelijk doorgehakt en is Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen in Huizen een feit. Het werken in de bouw is heerlijk en het genot om mensen blij te maken met de kwaliteit die Thijs Dercksen levert is genieten. 

Het stucadoorsvak is niet iets wat je kiest. Stukadoren dat heb je in je. Het werken met verschillende materialen, het werken met de verhardingstijden van de materialen, alles schoon en netjes achterlaten, werken naar de smaak van de klant, alles telt mee voor een goed eindresultaat. 

Is het eindresultaat goed dan zijn de klant en Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen tevreden. 

Via een mail of telefoontje kunt u een afspraak maken zodat ik vrijblijvend een keer langs in Amsterdam kom om alles op papier te zetten. 

Ook voor vragen of tips kunt u mij bereiken. Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is gevestigd aan de E. Ludenstraat 40 te Huizen

Stucadoorsbedrijf TD onder andere werkzaam in

Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is werkzaam in de omgeving van: Amsterdam, Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Lelystad, Laren, Naarden en Utrecht. Maar ook daar buiten voert Stucadoorsbedrijf TD veel verschillende stucadoorsklussen uit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u advies of gebruiken maken van één van onze diensten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact (Mob. 06 44 555 403) met Stucadoorsbedrijf TD op.

Recente stukadoor projecten
Voor en na stucwerk project foto's
stucwerk in acht stappen

Onze klanten over Stucadoorsbedrijf TD

 
Project: Stucwerk badkamer 
Referentie: Katinka Kuijl
Datum: 06-07-2012
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Hierbij wederom een referentiestukje over hoe ik jouw werkzaamheden heb ervaren. Na jouw klus in het najaar van 2009 in mijn vorige huis is heb ik je nogmaals gevraagd voor de verbouwing van mijn nieuwe huis in het voorjaar van 2012, omdat ik destijds erg blij met je was. In ons eerste telefoongesprek herinnerde je mij direct. Ook deze keer was je snel met offerte maken zodat de klus op kort termijn kon beginnen. Ook als er iets bijkwam kon jij schuiven en zorgde je ervoor dat het op tijd afkwam, zodat we door konden met de andere klussen/leveranciers. Ook gaf je goede tips om iets anders te doen dan ik in gedachte had (gelijk stuken met de tegels in de badkamer) wat een mooi resultaat opleverde. Wederom was je vlot, netjes en vooral flexibel. Ik vond het fijn dat je er weer was. Hartelijk dank weer voor je goede zorgen! "
 

Contactgegevens

Eemnesserweg 31
1271 LS Huizen
06 44 555 403
06 44 555 403
info@stucadoorsbedrijftd.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvraag