Stucadoorsbedrijf TD
M. 06 44 555 403
E. info@stucadoorsbedrijftd.nl

Sierpleisterwerk

Sierpleisterwerk

Sierpleisters zijn er in verschillende korrel en dikte soorten. De meest voorkomende sierpleisters zijn spachtelputz, krabputz en granol.

Spachtelputz, krabputz en granol zijn kunststof sierpleisters die binnen en buiten en in alle kleuren kunnen worden toegepast. Het materiaal bestaat voor 80% uit wit gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm).

Door middel van een kleurenwijzer kan uit verschillende kleuren gekozen worden. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. Doordat sierpleister/spachtelputz uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kunnen bijvoorbeeld ook terraswanden en platen van buitengevelisolatie worden afgewerkt met sierpleister/spachtelputz. De marmerkorrels in Spachtelputz zijn verkrijgbaar in drie groottes: extra fijn, "1,2" (één komma twee) en fijn.

Recente stukadoor projecten
Voor en na stucwerk project foto's
stucwerk in acht stappen

Onze klanten over Stucadoorsbedrijf TD

 
Project: Plafond stucen in Huizen 
Referentie: Tim Kooij
Datum: 09-05-2011
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Wij hebben goede ervaringen met Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen! Een eerlijke prijs voor het beste werk! De passie en zorgvuldigheid van Thijs komt duidelijk naar voren in zijn werk. De kwaliteit is hoog en de prijs is eerlijk. Thijs heeft in mijn huis een plafond gestuuct waar andere stucadoors hun vraagtekens bij hadden. Het resultaat mag er zijn, mijn plafond is volledig glad, dicht en netjes afgewerkt. Mijn complimenten. Bij een eerst volgende stucwerkklus is Thijs de eerste! "
 

Contactgegevens

Eemnesserweg 31
1271 LS Huizen
06 44 555 403
06 44 555 403
info@stucadoorsbedrijftd.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvraag