Stucadoorsbedrijf TD
M. 06 44 555 403
E. info@stucadoorsbedrijftd.nl

Sauswerk

Samenwerking met andere bedrijven, waaronder Schildersbedrijf Marco Van Slooten uit Huizen, wordt het sauswerk met dezelfde precisie en het vakmanschap uitgevoerd waaraan Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen hoge eisen stelt.

Het sausen kan pas beginnen als al gestucadoorde delen totaal uitgedroogd zijn. Dit kan verschillen van 4 dagen tot 2,5 week. Dit hangt uiteraard af van de laagdikte, ventilatie en temperatuur.

Recente stukadoor projecten
Voor en na stucwerk project foto's
stucwerk in acht stappen

Onze klanten over Stucadoorsbedrijf TD

 
Project: Huis stucen in Huizen 
Referentie: Maurits en Ada Kroon
Datum: 12-05-2012
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Een goede referentie heb je zeker verdiend! Wij hebben een jaren-70 huis gekocht in Huizen dat van boven tot onder gestucd moest worden. Nu komen wij niet uit deze regio, dus waar vind je goede vakmensen die jou huis kunnen verbouwen. Zo kwamen wij voor een stucadoor via via in contact met Thijs Dercksen waar wij alleen maar positieve berichten over hoorden. Thijs kwam langs om te kijken wat er allemaal moest gebeuren, maakte een prima offerte en we zijn met hem in zee gegaan. Afspraken gemaakt wanneer hij wat kon doen en dat verliep allemaal prima. Toen wij in tijdnood dreigde te komen, kwam de agenda erbij en werd ook dat opgelost. Als laatste heeft hij het toiletplafond gedaan, kwam "gewoon" terug voor anderhalve meter. Hij heeft ons huis naar onze volle tevredenheid een gedaanteverwisseling laten ondergaan. Wij zijn dan ook ontzettend blij met het resultaat. En netjes gewerkt, niet meer rommel dan nodig was. Maar bovenal een heel prettig mens om bij je over de vloer te hebben."
 

Contactgegevens

Eemnesserweg 31
1271 LS Huizen
06 44 555 403
06 44 555 403
info@stucadoorsbedrijftd.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvraag